С Бутик Дженикс можете да отдадете свой имот под наем.

Какво правим и как го правим?

Ние, екипът на Бутик Дженикс знаем, че отдаването на имот под наем не е просто бизнес, а бизнес с емоционален заряд. Имотите с инвестиционна цел винаги имат сантиментална стойност за своите собственици и затова за тях трябва да бъде открит “най-съвестният и грижовен” наемател.

Когато ни възложите отдаването под наем на Ваш имот, задължително изясняваме следните аспекти:

  • Очаквана наемна цена с възможност за флуктоация
  • Желан период за отдаване на имота под наем (тук винаги обръщаме внимание на клиента, че обикновено всеки недвижим имот се нуждае от освежаване преди преотдаване на друг наемател, което е потенциален допълнителен разход за наемодателя)
  • Предпочитания за пол, възраст и семейно положение на наемателя/наемателите
  • Притежание на домашен любимец
  • други

Първичният подбор на потенциалния наемател/наематели го правим ние и когато открием съответстващи на Вашите изисквания предложения, организираме втора среща с желаещите. Тук е мястото да споменем, че за разлика от всички други агенции, ние РАБОТИМ С КОЛЕГИ!

Нашата основна цел е е не само да намерим най-подходящия кандидат за Вашия имот, а да го направим максимално бързо, за да започнате да получавате доход от Вашата инвестиция.

Комисионната ни е стандартна – 50% от един едномесечен наем от Вас. Ако клиентът е наш, ние имаме грижата да подготвим Договор за наем. Ако клиентът е доведен от друг колега, се споразумяваме кой ще изготви договора. Разполагаме със собствена клиентска ВИП база и допълнително работим с всички големи сайтове за обяви за имоти в България.

На Ваше разположение сме за всякакви допълнителни въпроси!