“На вкус и цвят приятели няма” – клише, но и самата истина.

Едно и също “голо” жилищно пространство може да бъде усвоено и запълнено по “n” на брой начини в различни стилове и цветове.

При вземане на решения за интериор има две изходни противоположни точки:

1.Бюджетът, с който разполагате или който сте склонни да отделите за ремонт и декориране на Вашия дом.

2.Какъв краен резултат и цялостно усещане за пространството искате да получите при завършване на проекта.

Ние, екипът на Дженикс, смело можем да кажем, че като привърженици на принципите на ЛАГОМ, сме се научили да приближаваме максимално тези две точки една до друга, така че за Вашия бюджет да получите максимален търсен (очакван) ефект без да правите компромис с качеството.

Работим с огромна база от дизайнери, фирми и складове на територията на цялата страна, които предлагат масов и висок клас интериор и обзавеждане. Ние ще Ви съдействаме в разпределянето на разполагаемия от Вас бюджет по помещения и пера, така че ще бъдете наясно кое колко ще Ви струва още преди да сте похарчили и лев.

Тук е мястото да споменем, че на 90% от нашите клиенти не им се налага да променят ежедневните си ангажименти и работния си график, защото ние правим всичко вместо Вас. С нас можете да избирате, пазарувате, обзавеждате и контролирате всички процеси по ремонтните дейности през видео чат. Какво по-хубаво от нов дом и нулев стрес, нали? ВИЖТЕ ТУК КАК ГО ПРАВИМ!

В раздели РЕМОНТИ НА АПАРТАМЕНТИ и РЕМОНТИ НА БАНЯ можете да видите примерни бюджетни проекти.